MERSİN / MEZİTLİ - Fındıkpınarı İlkokulu

Nis

1A sınıfı öğrencilerimiz dans gösterileriyle,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladılar.

Nis

2A sınıfı öğrencileri dans gösterileriyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladılar.

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz hazırladıkları dans gösterileriyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çoşkuyla kutladılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı,okulumuzda çoşkuyla kutlandı.Sıfır atık,reverse,mangala ve satranç dallarında ödüle hak kazanmış öğrencilerimize ödüllleri takdim edildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ara

''Kültürün izinde;Mersin'' projesi Aralık ayı etkinliğimizde öğrencilerimiz Mersin'in yöresel yemeklerini yaptılar.Tutum,Yatırım ve Türk Malları haftası ile bütünleştirerek öğrencilerimiz bu yemeklerin tanıtımını yaptılar.

Ara

''Dilimizin zenginliği'' projesi kapsamında okulumuz ilkokul öğrencileri arasında anahtar kelimelerle hikaye anlatma yarışması düzenlendi.2/A sınıfından Emir Kerem ATA adlı öğrencimiz yarışmanın birincisi oldu.

Kas

Okul sağlığı;öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi,geliştirilmesi,sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi,öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi için yapılan çalışmaların tümüdür.

Kas

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı program kapsamında velilerimizin katılımı ile Cumhuriyet'imizin 100. yılını büyük bir coşku ve gururla kutladık.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz birçok etkinlik gerçekleştirdiler.

Tüm öğrencilerimiz karne sevincini doyasıya yaşadı.

Nis

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün,geleceğimizin teminatları olan çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Okulumuz anasınıfı ve 1A sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na gösterileri ile renk kattılar.

Nis

Okulumuz 4A sınıfı öğrencileri Zeybek oyunları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na coşku kattılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda gurur ve coşkuyla kutlandı.